Fantastisk GÀrdestadskonsert pÄ Grönborg

InsÀndarskribenten gillade GÀrdestadkonserten pÄ Grönborg. Bilden Àr frÄn en tidigare konsert.

InsÀndarskribenten gillade GÀrdestadkonserten pÄ Grönborg. Bilden Àr frÄn en tidigare konsert.

Foto: Sara Hadfy Högström

InsÀndare2024-04-18 21:00
Det hĂ€r Ă€r en insĂ€ndare. Åsikterna i texten Ă€r skribentens egna.

Carola Hellgren pÄ Grönborg! Ett stort och varmt tack för den fantastiska GÀrdestadskonserten pÄ lördagkvÀllen 6 april! Du och ditt team kan vara riktigt stolta. Allt var sÄ vÀlplanerat, bland annat med jÀttegod förtÀring, som vi kunde njuta av i pausen och den stÀmningsfulla dekoren, som fick oss pÄ festhumör direkt.

Trion som underhöll oss pÄ ett proffsigt sÀtt, bestod av Erik Linder, Ludvig Jerner och Fredrik Wide. De bjöd pÄ en bejublad konsert, med en otrolig spelglÀdje, vacker sÄng och humor. Precis vad vi alla behövde efter en lÄng och jobbig vinter.

Vi pratade med vÀnner, som tyvÀrr inte lyckats fÄ biljetter, och försökte beskriva allt, inte minst den trolska stÀmningen i lokalen nÀr mörkret föll, och all fin belysning kom till sin rÀtt.

Det var inte lÀtt, men vi förlitade oss pÄ att det skulle komma en fin recension med foton i SN. Ack vad vi bedrog oss, inte ett ord nÀmndes om konserten! Carola, du har mÄnga strÀngar pÄ din lyra! Nu har du Äter bevisat att du Àr Nyköpings okrönta nöjesdrottning, stort grattis och tack Àn en gÄng.

 
 
 
 
 
 
LĂ€s mer om