Annons

NU SLÄPPER VI VÅRA LÄGENHETER!

Dalhälls fastigheter bygger just nu Nyköpings trevligaste bostadsområde på Brandholmen – Kvarteret Jakten! Från och med den 12 mars finns lägenheterna i etapp 1, med inflytt 1:a juli 2021, tillgängliga på HomeQ.se, och då kommer man även kunna göra en intresseanmälan på en specifik lägenhet.

Nyköping 1 mars 2021 11:48
Detta är en annons som är köpt av ett företag.

Vi har sett ett stort intresse för Kvarteret Jakten, och därför är vi nu glada att kunna släppa de första hyresrätterna. Nu är det äntligen dags! Säger Johan Dalhäll, VD Dalhälls fastigheter.

Ett modernt boende

I etapp 1 kommer 32 av totalt 104 lägenheter att erbjudas, 8 treor, 8 fyror och 16 tvåor. Alla är klimatsmarta hyresrätter där samtliga rum har ekparkett, målade väggar i ljusa färger, badrum i kakel och klinker samt handdukstork, tvättmaskin/torktumlare eller kombimaskin. I köket finns diskmaskin och det är förberett för micro. 

Samtliga lägenheter har minst en balkong eller uteplats och kvarteret har 100 parkeringsplatser varav 15 av dem är laddplatser för elbil. Här finns också generösa förrådsutrymmen, hiss och cykelplatser. 

– Förutom att vi erbjuder ett kvalitativt liv i de genomtänkta lägenheterna kommer även kvarterets innergård vara fylld av träd och växter och bjuda in till en avkopplande stund. Här kommer de boende sedan kunna boka kvarterets pergola eller en grill till sommarens härliga sammankomster, berättar Johan Dalhäll.

Kvarteret Jakten

Ställ er i kö och anmäl intresse!

Från och med den 12 mars finns de 32 lägenheterna i etapp 1 tillgängliga på HomeQ.se. Där intressenter har möjlighet att ställa sig i bostadskö och anmäla sitt intresse till en specifik lägenhet. De första lägenheterna i Kvarteret Jakten kommer att bli tillgängliga för inflytt 1:a juli 2021. 

Läs mer om Kvarteret Jakten på www.dalhalls.se/jakten

Ställ er i bostadskö och anmäl ert intresse på www.homeq.se 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent på SN. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister.