En herrmiddag med en aktivitet som piggar upp

29 december 2021 11:01

Herrmiddagar är något man hör blir allt mer populärt och de kan ju arrangeras på flera olika sätt. Man kan träffas ute på en restaurang, krog eller arrangera något i någon av herrarnas hem. Det senare brukar öppna upp för lite fler alternativ.

Precis som fotbollsklubbar för män, så arrangeras herrmiddagar oftast av män för män. Kvinnor kan naturligtvis delta som gäster eller assistenter, men hela arrangemanget är mansorienterat och detta är ett utmärkt tillfälle för män att knyta band och koppla av. Precis som det brukar vara på tjejträffar eller liknande sammankomster.

Middag med aktivitet

En aktivitet ingår ofta, före eller efter middagen, för att göra hela evenemanget roligare. Det kan vara allt från att titta på en film eller spela ett spel till att ha en gästtalare eller åka på en resa eller ett litet äventyr. Detta är ett utmärkt sätt att bryta isen och lära känna varandra bättre. Det kan också vara ett bra sätt att muntra upp någon som kanske har det svårt.

En av de bästa sakerna med herrmiddagar är att de inte behöver vara dyra. Det handlar om att umgås och att koppla av i goda vänners lag. Ibland kanske man även knyter nya kontakter och får uppleva nya saker. Det viktiga är att ha roligt! Vad tycker ni om att göra och vilka gemensamma faktorer finns det inom gruppen?

Några tips på aktiviteter

– Slutsatsen är att herrmiddagar kan vara ett utmärkt sätt att koppla av, ha roligt och lära känna varandra bättre, och här kommer lite inspiration på olika aktiviteter under herrmiddagen.

– Titta på en match i fotboll, hockey eller annan sport tillsammans. Antingen på plats där matchen är eller hemma i soffan. Fördelen med att stanna hemma är att det skapar mer sammanhållning och man kan diskutera olika händelser under matchen.

– kan ju också bli en skoj grej att titta på fleshlight eller något liknande. Något till sig själv eller som present till någon, till exempel inför den stundande svensexan.

– Något annat som många herrar gillar är olika typer av kortspel, som poker eller blackjack. Detta kan enkelt riggas upp hemma. Antingen med hjälp av marker som är inköpta för denna typ av spelande eller att ni ordnar något som substitut.

– Är ni ett gäng som vill ha lite mer fart i festen, så finns det ju olika så kallade äventyrsland för vuxna, runtom i Sverige. Några som är inspirerade av Fångarna på Fortet och andra är mer som olika hinderbanor, i olika svårighetsgrader.

Från

Sinful