Jean-Baptiste stannar i Bissarna

Andrew Jean- Baptiste kom till Bissarna i somras som ett av klubbens mest meriterade nyförvärv någonsin med över 40 matcher i MLS (Major League Soccer). Nu är det klart att han fortsätter i klubben

17 oktober 2016 16:17

Bissarna har skrivit ett tvåårskontrakt med den storvixne mittbacken. Hans samarbete med mittbackskollegan Ishmael Koroma har bitvis varit väldigt framgångsrikt.

– Det är klart att det är prestige i denna kontraktering och det är lite konstigt att det inte varit fler intressenter gällande en kontraktering av Andrew, men det beror ju givetvis på att han endast varit här i två månader. Andrew är en stor, atletisk mittback med ledaregenskaper och en bra passningsfot och det ser vi inte ofta inom svensk fotboll, säger klubbchefen Patrik Berglin i ett pressutskick.

Även huvudtränare John Wall är nöjd.

– Andrew Jean-Baptiste har en vibrerande personlighet som påverkar gruppen och sätter en högre kravbild på hur en mittback och en ledare ska agera. Varje dag är en förmån att få jobba med honom, och vi tror att vi kan lyfta än fler saker i hans spel. Idag är en fin dag, avslutar John i pressutskicket.

– The future of Nyköping looks bright and I´m glad to sign and be a part of that. Promotion is our goal, säger Andrew själv.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa