Jobbig helg för lokal innebandy

23 januari 2017 00:00

Efter att ha kryssat färdigt mellan innebandyarenorna och lagt på luren för sista gången på lördagskvällen var känslan mest – oj vilken otroligt jobbig helg för våra främsta lokala innebandylag.

Jag inledde helgen i Hedebyhallen där Trosa Edanös herrlag spelade division 2-match, seriefinal rentav, mot Torshälla. All heder till Trosa Edanö som fått ihop det bättre än ens de själva nog hade vågat räkna med, men denna säsong lär det inte bli någon serieseger. Torshälla är lite för starkt.

David Normark fick inte njuta särskilt länge med sitt lag efter segern senast. Resan till värmländska Hagfors blev lika svår som det verkade på papperet innan. Men det finns fortfarande alla chanser för nykomlingslaget i damallsvenskan att reda upp den svåra poängmässiga situation laget hamnat i.

Onyx herrar har sannerligen inte fått någon kul inledning på 2017. Det borde vara frid och fröjd med ett nästan skadefritt lag (okej Viktor Palm ersätter ingen i en handvändning) särskilt efter Rabi Kahlajis återkomst. Men tre raka förluster mot toppkonkurrenter och tre raka matcher där laget tappat totalt i sistaperioden. Visserligen på olika sätt alla tre matcher och en gång är ingen gång men tre gånger börjar bli en tråkig ovana.

Oavsett om playoff-tåget börjar gå för Onyx kommer vi på SN-sporten, precis som Onyxlaget, kriga på. Nya möjligheter att följa de lokala lagen via våra direktrapporter finns redan till denna vecka, för vi märker att det finns ett stort intresse av att följa, även om ni inte kan ta er till arenorna.

På återskrivande!

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa