Reflektion kring artikeln om SD:s framgångar

10 juni 2019 06:05

Det är härligt att se att så många har kommit till insikt med att det behövs en förändring på riktigt och att det är SD som är nyckeln till den.

Våra framgångar i Nyköping var störst i Lunda, Tystberga, Råby-Ripsa, Vrena och Stigtomta ytterområde. Där blev vi största parti! Nära 25%!

Det spekulerades härom dagen i SN om varför SD blev störst just där. Vi kan inte hålla med om att det skulle vara bidragsberoende som är rädda för att någon kommer och konkurrerar om de bidrag man är beroende utav. Hade det varit så borde Brandkärr och andra stadsdelar med många bidragstagare toppa listan över SD-sympatisörer. Det handlar snarare om en kombination av orsaker. Människor är över lag missnöjda med de andra partiernas långtgående löften som aldrig uppfylls. De boende på landsbygden har fått se sin lokala handel och bensinmack läggas ned, landsbygdsskola som tappar elever och riskerar att försvinna, postutdelning endast ett par dagar i veckan.

Människor som arbetat hela sitt liv konstaterar nu på ålderns höst att samhällskontraktet fallit sönder och samman. Man får allt mindre tillbaka. Gemensamt ser man hopp och framtidstro i SD:s politik. En lösning på de problem övriga partier skapat i decennier. En återgång till ett tryggt Sverige!

Höjda bränsleskatter drabbar hårdast de som bor på landsbygden. SD tar bort den extra indexuppräkningen av skatten på bensin och diesel. Dessutom vill vi sänka drivmedelsskatten för jordbrukare till den lägsta nivån som EU tillåter.

Länge leve landsbygden!

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Malin Karlsson (SD), Gruppledare