Fredrik Holster till Åtvidaberg

Åtvidabergs FF blir Nyköpings BIS-fostrade Fredrik Holsters nya klubbaddress. På söndagen presenterade Östgötaklubben honom.

4 december 2016 23:15

De senaste säsongerna har Nyköpingskillen Fredrik Holster tillhört Superettanklubben Assyriska. Årets säsong blev dock mindre roligt. Det slutade med att laget ramlade ur serien efter kvalförlust mot Norrby.

Holster hade en klausul i sitt kontrakt att han kunde bryta det om laget ramlade ur och gjorde också det när så blev fallet.

På söndagen presenterade alltså Åtvidaberg den 28-årige mittfältaren som sitt nyförvärv. Han har skrivit på ett tvåårskontrakt.

– Fredrik är en rutinerad spelare med bra passningsfot. Jag är nöjd att Fredrik väljer ÅFF. Han kommer med sin rutin att bidra med väldigt mycket både på och utanför plan, säger manager Roar Hansen till klubbens websida.

Nu under december passar Fredrik på att gifta sig med sin Jenny. Bröllopet kommer att stå i Thailand i mitten av månaden.

Redan som 17-åring lämnade Fredrik som då var pojklandslagsmeritad, Bissarna för Häcken. Han har sedan även tillhört Väsby och Gif Sundsvall som han även var allsvensk med. En halv säsong var han även proffs i Azerbadjan.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!