Förlust för Trosa Edanö i toppmötet

Trosa Edanö hade ingen chans i toppmötet med Telge SIBK. Gästerna vann division 2-matchen med 8-4.

Ted Nygren (nummer 17) kvitterade till 1-1 i den första perioden mot Telge.

Innebandy2019-12-07 18:54

Redan efter 49 sekunders spel hade gästande lag tagit ledningen, men Trosa Edanö kvitterade fyra minuter senare genom Ted Nygren.

Tre mål på raken av Telge gjorde dock att hemmalaget fick kämpa i en svår uppförsbacke. Robin Åman-Dahlin såg till att reducera siffrorna något genom sitt 2-4-mål fyra minuter innan pausvilan.

I den andra perioden drabbades Trosa Edanö genast av en utvisning vilket Telge tog till vara på och gjorde mål. De gjorde även 6-2 innan perioden var slut.

När gästerna sedan även gjorde 7-2 och 8-2 i den sista perioden var matchen över. Trosa Edanö fick två tröstmål genom Rasmus Elmessaar och Anton Jagersten.