IFK Gnesta fick problem mot Jakobsberg

Det blev en tung 3-7-förlust för IFK Gnesta mot bottenlaget Jakobsberg. "Vi kommer inte upp i nivå" säger tvåmålsskytten Alexander Eriksson.

Jonathan Neander blev en av två målskyttar i IFK Gnesta.

Jonathan Neander blev en av två målskyttar i IFK Gnesta.

Foto: Sandra Nordin

Innebandy2019-12-08 19:17

Bottenmötet i division 1 östra Svealand blev inte så jämnt som man skulle kunnat tänka sig. Efter den första perioden ledde Jakobsberg med hela 4-0. 3-0-målet gjordes faktiskt medan IFK Gnesta hade powerplayläge.

– Vi hade tre i ramen där och kunde lika gärna haft 3-3, säger Alexander som är väldigt besviken när tidningen når honom.

– Vi faller på egna misstag, som vanligt kan man säga, när vi släpper in mål.

Vad pratade ni om i förstapausen?

– Först och främst att alla skulle komma upp i nivå, som det var i första så stämde det inte alls. Det var mycket arga miner, vi vet vad vi gör för fel, men vi kan inte ändra på det verkar det som. Vi måste upp och pressa där på slutet, men i stället får de spela som de vill. De väntar på oss och lyfter långbollar.

Men i den andra perioden fick Gnesta lite utdelning på sina chanser i varje fall och genom Jonathan Neander fick man hål på nollan. Två minuter senare hade dock Järfällalaget fyllt på i sin kolumn.

Det är alltid svårt att ta igen ett stort försprång. Gnesta försökte genom ett mål av Alexander Eriksson strax innan andra pausen vilket betydde 5-2, men i inledningen av den tredje perioden gjorde Jakobsberg två till och punkterade matchen. Det spelade ingen roll att Alexander fick in ytterligare en boll i kassen med åtta minuter kvar.

– Spelade vi normalt skulle vi vinna en sådan här match alla dagar i veckan, men sett till matchen....ja då förtjänar vi inte bättre, säger Alexander.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!