Nilsson Lindelöf tränade utan problem

Mittbacken Victor Nilsson Lindelöf är kvitt sina ryggproblem och tränar för fullt.

Han deltog från början i dagens träning på Friends arena.

Han gick för fullt på träningen. Statusen på honom är bra, säger landslagets assisterande förbundskapten Peter Wettergren till TV4 Fotbollskanalen.

10 oktober 2019 11:25

Nilsson Lindelöf, John Guidetti och Robin Olsen inledde gårdagens träning individuellt vid sidan av planen och avslutade träningen tidigare än övriga spelare.

Nu fanns trion på plats vid den sista träningen (öppen för medierna i 15 minuter) på svensk mark innan eftermiddagens flygresa till Valletta och lördagens EM-kval mot Malta. Samtliga är uttagningsbara till den matchen.

NIlsson Lindelöf fick en låsning i ryggen i samband med Manchester Uniteds Europa League-match borta mot AZ Alkmaar (0–0). Skadan höll honom borta från spel i söndagens 0–1-förlust mot Newcastle i Premier League.

Han missade även den kollektiva träningen under inledningen av Sveriges EM-kvalsamling i Stockholm.

Jag har haft väldigt stora problem med ryggen förut, men det var mest i tidiga tonår då jag spelade hockey också. Jag hade för starka rumpmuskler. Senast jag hade det här var ungefär tre år sedan. Det var ett bra tag sedan. Jag vet vad det är för slags grej och jag vet ungefär hur lång tid det tar. Det är svårt med ryggen, men det känns bra, sade Victor Nilsson Lindelöf i går.
Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Henrik Skiöld/TT