Väntar på första segern i fortsättningsserien

Trots 100 åskådare på läktaren fick inte Gnesta IK till det i bottenmötet mot Värmdö. Laget förlorade med 4-5 (1-1, 2-1, 1-3).

Alex Gustafsson och hans Gnesta IK förlorade tisdagsmötet i fortsättningsserien i division 2.

Ishockey2019-12-10 22:40

Efter elva minuters spel stod det 0-1 till gästerna i division 2-mötet. GIK kvitterade i powerplay genom Rasmus Johansson.

I den andra perioden sedan tog Värmdö på nytt ledningen i matchen, men på dryga en och en halv minut så vände Gnesta underläge mot överläge genom mål av Karl Larsson och Morgan Söderström. 2-2-målet gjordes i powerplay.

Värmdö gjorde sedan tre mål under de första nio minuterna av den sista perioden och GIK fick kämpa i uppförsbacke igen. 48.28,  två sekunder efter Värmdös 3-5-mål reducerade Marcus Ekstrand för sitt hemmagäng och laget fick kontakt igen, men några fler mål blev det inte i matchen.