Senaste nytt: Lördag 18 maj
19:38
Det kom till sist – första målet för Ed: "Jag är jätteglad"

I den 83:e matchminuten fick Nyköpings BIS chilenare Ed Verhoeven Reyes äntligen göra mål på svensk mark. "Jag är jätteglad" säger han.
18:47
Otäck olycka stoppade IFK-matchen i en halvtimme

Ambulans på planen, rött kort för Viktor Engström och en förskjutning på matchen i 30 minuter. Det var mycket som hände då IFK Nyköping mötte IF Eker. IFK fick dessutom ett mål bortdömt på stopptid.
18:42
Rekordår för Trosatrampen – över 400 startande

Trosatrampen går mot ett rekordår i år. Under torsdagen hade arrangörsklubben Trosabygdens OK noterat över 400 anmälda cyklister och än är det inte slut.
17:42
Tungt för IF Eker när IFK Nyköping bröt fina vinstsviten

IF Eker har spelat bra i division 3 mellersta Svealand herr i fotboll och inför matchen hemma mot IFK Nyköping hade laget tagit fem raka segrar.
14:57
Underläge i halvtid - men Oxelösund vände och vann

Hemmalaget Råby/Rönö hade greppet i efter första halvlek och ledde med 1-0 i division 6 Södermanland sydvästra herr i fotboll.
14:45
Tun toppar efter ytterligare en "trea"

Sex poäng på en vecka, IK Tun är inne i ett bra flyt just nu. Gräspremiärvinsten i onsdags följdes av ytterligare en på Enstabergs IP under lördagen. Den här gången vann laget mot Rågsveds IF med 3–2.