Nyköpingsföretag väljer Katrineholmsföretag som leverantör

Wulff Beltton med huvudkontor i Nyköping väljer det KFV IT & Telecom AB som totalleverantör av affärssystem och CRM-system.

20 september 2019 16:00

Wulff Beltton har valt affärssystemet Pyramid Business Studio som sitt nya affärssystem och CRM-klient. CRM-klienten kommer att fungera som en mobil lösning för de personer inom företaget som jobbar med försäljning.

– Detta är en mycket viktig strategisk affär för oss. Vi kommer att få en helt ny överblick över våra affärer och kundprospekt i och med integreringen av CRM och Pyramid, säger Veijo Ågerfalk, vd Wulff Beltton AB.

Företaget, som grundades hösten 1993, ingår i den börsnoterade koncernen Wulff-Group PLC. Koncernen omfattar 14 dotterbolag och har i dag 295 anställda. Wulff Beltton AB marknadsför produkter som bidrar till en bra arbetsmiljö, bland annat ergonomiska kontorsstolar, dokumentförstörare, lamineringsmaskiner och luftrenare. Huvudkontor och lager är beläget i Nyköping.

Affärssystemet och CRM-klienten levereras av KFV IT & Telecom AB som har sitt huvudkontor i Katrineholm.

– Att få leverera en sådan här lösning till en så krävande kund som Wull Bellton med deras breda sortiment och hårda kravställning kring funktion och leveransprecision är en stor ära. Vi kommer få stor nytta av vår

bredd inom bolaget och den spetskompetens vi har lyckats förvärva genom åren i egenskap av vår personal, säger Fredrik Bentzer, vd KFV IT & Telecom.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Joachim Sorbe