Centerpartiets svek i Tystberga

Det fanns en tid då Centerpartiet var ett politiskt parti som tog ställning för landsbygden, lantbrukare och företagare, vad tar man ställning för idag?
Skriver insändarskribenten.

Det fanns en tid då Centerpartiet var ett politiskt parti som tog ställning för landsbygden, lantbrukare och företagare, vad tar man ställning för idag? Skriver insändarskribenten.

Foto: Olof Jonmyren

Insändare2020-09-16 05:45
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Det fanns en tid då Centerpartiet var ett politiskt parti som tog ställning för landsbygden, lantbrukare och företagare, vad tar man ställning för idag? Vem vet.
Om man som parti inte gör skillnad när tillfälle ges, vad blir det kvar då ? Möjligtvis en diskussionsklubb som inte gör skillnad, är det Centerpartiets nya image som sakta växer fram?

Väljarna förtjänar inte fler brutna löften av oansvariga politiker i Sverige idag, om inte intresset av och förtroendet för politiken ska dö ut helt behöver ett intensivt förtroende skapande arbete påbörjas omgående, inte minst av C.

Tyvärr tycks det som att C sitter både bekvämt och trivsamt i knät på Socialdemokraterna, man går med på det mesta och får tillbaka sporadiska smulor för att sitta kvar. Även om det är bekvämt för stunden har det ett pris att åsidosätta sina värderingar, löften och sin trovärdighet, ett pris som tillslut ska betalas.
Tyvärr är det samma agerande av C i riksdagen. 

Hur kan man agera så svekfullt och ryggradslöst gentemot de som trott på och gett sin röst på C.
Varför lägga sin röst på C igen? Inget för mig.