Det är Cees mamma som har lärt honom att laga mat. När han var liten drev hon egen restaurang i Thailand. Nu går han i hennes fotspår.
– Det känns spännande och roligt, säger Cee. Specialiteterna är Pad thai, kyckling i röd curry och wok med basilika.
– Han gör jättegoda nudlar, ropar kollegan Suthi, ursprungligen från Bangkok.
Nu har hon flyttat till Oxelösund för att bo närmre sin dotter. Hon är mamma till en vän till Cee, och nu har de startat företag ihop.
– Han kallar mig för mamma, säger hon och skrattar.
Cee menar att det är erfarenheten som gör just deras mat så bra. Han har jobbat på restaurang sedan han kom till Sverige. Suthi, som har arbetat som kock i 17 år i Stockholm är nöjd över att äntligen starta eget.
– Jag är glad och stolt, säger hon.
Vid sidan står Anna och ser över öppningen. Hon och Cee träffades i Thailand för 14 år sedan. Först bodde de kvar i två år, och sedan flyttade han med henne till Sverige. Nu är de gifta och har barn ihop.
Det var tajmingen som gjorde att de öppnade eget just nu. När Anna och Cee flyttade till Nyköping i juni behövde vagnen samtidigt nya ägare. Då Suthi samtidigt skulle flytta till Oxelösund var erbjudandet för bra för att tacka nej till.
Cee och Suthi oroar sig inte så mycket för pandemin.
– Livet måste gå vidare. Man måste fortsätta jobba, förklarar Cee och Suthi.
Vagnen kommer att ha öppet alla dagar i veckan.