Messi, Ibrahimovic, Barcelona, Real Madrid.
Fotbollsintresset bland spelarna i OIK:s nyaste fotbollslag är brett och lika blandat som spelarnas nationaliteter. Här på Ramdalens IP spelar killar från Oxelösunds asylboende Ankaret fotboll varje vecka. Spelare från Syrien, Afghanistan, Irak och Iran samlas på idrottsplatsen och en av fystränarna drar i gång en ordentlig uppvärmning. Det är en kylig eftermiddag och gräset är fuktigt. Men energin är på topp.
– Flera av dem har potential för att bli bra spelare i framtiden, säger huvudtränaren Ahmad Terkawi, en 33-åring som kom hit från Syrien för ett halvår sedan.
Som tonåring spelade han i juniorlandslaget och har varit fotbollstränare vid sidan om jobbet som apotekare. Nu väntar han tillsammans med sin familj på uppehållstillstånd i landet som fostrat Zlatan Ibrahimovic till en av världens största fotbollsstjärnor.
Fotbollen har blivit en ljusglimt i den annars långsamma vardagen på asylboendet.
– Vi var trötta på att sitta och vänta, vi behövde fylla vårt liv med något annat, säger Ahmad Terkawi.
Han har två mål med laget.
– Vi vill visa att vi är goda människor som spelar fotboll precis som svenskarna. På sikt vill vi starta en fotbollsskola för de yngre spelarna. I framtiden kanske någon kan spela för landslaget.
Det var OIK:s nytillträdde klubbordförande Ulf Klingholm, 56, och den tidigare ordföranden Stig Kjellberg som drog igång fotbollsträningarna för nyanlända i höstas. Idén kom efter ett möte med kommunen som uppmuntrade lokala föreningar att starta aktiviteter för asylsökande och nyanlända. Initiativet togs väl emot av de idrottssugna på Ankaret.
Men i vintras dök det plötsligt upp en faktura på 8 000 kronor. Kommunen ville ha betalt för att klubben använt konstgräsplanen för träningarna, som lockat ett 20-tal personer till spel sedan november. Oenigheter kring vem som skulle stå för kalaset stoppade fortsatt spel och höll på att krossa drömmarna.
Nu har fotbollsklubben fått stöd från Sörmlandsidrotten, och sedan i mars är de i gång igen. Pengarna räcker bara till planhyra, och tar slut i juni. Men både OIK och laget hoppas på fortsatt spel. Under våren kommer de att göra en insamling för att få ihop kläder och skor som kan användas på träningarna.
Ulf Klingholm har stora visioner för OIK:s framtid. Han flyttade hit i somras, tillsammans med sin fru som kommer ifrån Oxelösund. Som gammal handbollsdomare har han många decenniers erfarenhet av föreningsliv. Nu vill han föra in föreningen i en modernare tid. Han vill göra mer för sponsorerna, men vill också att klubben ska bli en naturlig del för Oxelösundarna. Fler ska komma och kolla på matcherna och fler ska börja spela och vara aktiva i föreningen.
Den nyinflyttade Oxelösundsbon jobbar även på kommunens språkkafé för nyanlända på Campus och ska snart börja utbilda sig till att bli god man.
– Jag vill att vi ska synas och finnas för alla. Vi skapar möjligheter för människor, säger Ulf Klingholm.
När laget har kommit i gång ordentligt hoppas de kunna spela match mot andra. Och målen är höga.
– Sverige kom trea i fotbolls-VM 1994. Det borde gå att bli bättre än så. Kanske en dag kan jag en dag bli tränare för landslaget, man måste drömma stort, säger Ahmad Terkawi och ler.