Ankdammen Nyköping – där snabbmat orsakar folkstorm

"Nog har vi det ändå väldigt bra här i Nyköping och Sverige, när den största folkstormen handlar om, ifall vi ska kunna köpa snabbmat mitt i stadens centrum,  eller 150 meter därifrån" skriver insändarskribenten. Arkivbild

"Nog har vi det ändå väldigt bra här i Nyköping och Sverige, när den största folkstormen handlar om, ifall vi ska kunna köpa snabbmat mitt i stadens centrum, eller 150 meter därifrån" skriver insändarskribenten. Arkivbild

Foto: Jens Alvin

Insändare2024-09-25 07:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Nog har vi det ändå väldigt bra här i Nyköping och Sverige, när den största folkstormen handlar om, ifall vi ska kunna köpa snabbmat mitt i stadens centrum, eller 150 meter därifrån! Jag läste i fredagens tidning att till och med ordförande och gruppledaren för Centerpartiet i Nyköping bekymrade sig för den promenaden.

Jag tror att det finns flera företagare, förutom mig, som förundrar sig över vurmen över några korvkiosker som absolut måste finnas i centrala Nyköping. Jag har noterat att vissa "foodtrucksägare" har beklagat sig över halverad omsättning, sedan de var tvungna att flytta ifrån Stortorget.

Det är patetiskt att kommunalpolitiker med en månadsinkomst på +50 000 kronor försöker att fiska röster på den här låga nivån.