Blir lurad på fortsättningen av TV4

Tv-serier på fyran som bara visas i ett avsnitt och resten på play får signaturen "Mr Walker" att knyta nävarna i fickan.

Tv-serier på fyran som bara visas i ett avsnitt och resten på play får signaturen "Mr Walker" att knyta nävarna i fickan.

Foto: Bertil Ericson/TT

Insändare2021-03-20 05:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Så har det hänt igen. Tv4 har åter sänt första avsnittet i en spännande serie. Denna gång i fyra avsnitt. När man har sett första delen som varade 1 timme med all reklam så meddelar de att fortsättningen kan ses på TV4 Play. Är TV4 så komplett urusla så de inte vet att alla i detta avlånga land inte har någon dator och därför inte kan se fortsättningen på den timme vi nu har kastat bort helt i onödan. Tv4 har inte intelligens nog att meddela i programutbudet att "denna serie kan endast fortsättningsvis följas i TV4 Play". Finns det inte nån som kan ställa sig upp och ryta till och kanske samla ihop oss som blir lurade på detta vis, vecka efter vecka. Själv tänker jag inte betala tv-licensen i fortsättningen. Nej visst ja, den ligger ju på skattsedeln numer. Men jag tänker i alla fall knyta nävarna (bägge två) i fickorna. Det är min fulla rätt.