EPA-traktorer i Stigtomta – ett otyg

Stigtomta, EPA-traktorernas Mecca. Merparten av ynglingarna som kör dessa saknar total respekt och lyhördhet. Skriver insändarskribenten.

Stigtomta, EPA-traktorernas Mecca. Merparten av ynglingarna som kör dessa saknar total respekt och lyhördhet. Skriver insändarskribenten.

Foto: Jens Alvin

Insändare2021-01-13 05:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Stigtomta, EPA-traktorernas Mecca. Merparten av ynglingarna som kör dessa saknar total respekt och lyhördhet för vad övriga Stigtomtabor anser om deras härjande i samhället. Oftast på kvällar och nätter när folk ska sova kommer EPA-terroristerna. Klagar folk på sociala medier triggas de att väsnas och sladda ännu mer.

Under helgerna som varit har de kört omkring mer än tidigare med höga varv- och motorljud och hastigheter som knappast ryms inom det tillåtna.
Folk som bor intill Ica störs av dem när de är på parkeringen. Relativt nyinflyttade barnfamiljer drabbas när det leks och väsnas på parkeringen intill nya skolan och en rad gator och vägar ytterligare. Även omkringliggande landsbygd, ex. Kisäng är också arena för dem.

Långtidssjuka som behöver lugn och ro oroas av de höga motorljuden.
Hur ser deras föräldrar på det hela? Är man helt blockerade vad det handlar om? De måste ju veta och inse vad deras gullungar håller på med. 

Det här ger Stigtomta dåligt rykte.Husförsäljningen kan drabbas om det här fortsätter.
Det är svenska ungdomar som gör det här i Stigtomta. Härjar laglöst runt och skiter fullständigt i vad andra tycker.