Finaste födelsedagspresenten: Nytt styre i Oxelösund

"Min finaste födelsedagspresent, jag fyller år den 11/9, vore att se ett nytt styre i Oxelösund, som återställer vad S och V gjort", skriver insändarskribenten.

"Min finaste födelsedagspresent, jag fyller år den 11/9, vore att se ett nytt styre i Oxelösund, som återställer vad S och V gjort", skriver insändarskribenten.

Foto: Johan Nilsson/TT

Insändare2022-09-02 07:05
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Den 15/8 hade SN en utmärkt artikel om hemtjänsten i Oxelösund. Som brukare instämmer jag till 100 procent.

Det finns mer, till exempel trygg hemgång, som hjälpte mig, efter lång konvalescens efter ett lårbensbrott. De handlade åt mig och kom två dagar. Det togs bort, då Linus Fogel (S) beslutat att driva hemtjänsten som ett vinstdrivande företag, och anställde en exikutor som genast började nedrustningen. Det märktes direkt, och personalen började säga upp sig då de inte räckte till.

Att gå från bäst, till sämst i Sverige gick fort. Det skulle inte förvåna mig, om de många brukare som drabbats, skulle rösta på S, V som gjorde detta, för att tjäna på oss brukare. Nå, 50 miljoner kronor i plus är inte dåligt, då kan man bygga en ny restaurang och ett vandrarhem och Catarina Fredriksson (S) får nya tillfällen att måla hus, som hon gillar.

Man vet att sossarna kommer att gå runt på äldreboenden med valsedlar för att lura de äldre att rösta på S. Speciellt lönande är väl demensboenden.

Min finaste födelsedagspresent, jag fyller år den 11/9, vore att se ett nytt styre i Oxelösund, som återställer vad S och V gjort. Varför betalar vi i så fall kommunalskatt? Skall inte den gå till vård och omsorg? Det anser i alla fall jag och hoppas att personalen som försöker göra sitt bästa, men inte räcker till.