Sökes: Veterinär till Oxelösund

Ni som är veterinärer och som vill flytta eller expandera er praktik till Oxelösund, hör av er till mig eller direkt till en fastighetsägare.
Skriver Johan Scherlin näringslivsansvarig Oxelösunds kommun.

Ni som är veterinärer och som vill flytta eller expandera er praktik till Oxelösund, hör av er till mig eller direkt till en fastighetsägare. Skriver Johan Scherlin näringslivsansvarig Oxelösunds kommun.

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Insändare2020-09-29 05:45
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar till Tommie Kjellströms insändare om att det behövs en veterinär i Oxelösund (SN 22/9) nu när både Per Jonsson och Karin Ståhl lagt ner respektive flyttat sina verksamheter. Vi har inte från Oxelösunds kommuns sida gjort någon undersökning av behov eller köpkraft vad gäller marknaden för veterinärer men håller med insändaren om att det vore trevligt för oss i Oxelösund med en veterinär i staden.

Och har vi haft två veterinärer tidigare borde det ju finnas plats för minst en. Vi håller med om att det inte alltid är enkelt för vare sig djurägare och djur att som alternativ ta sig till exempel till Nyköping. Så ni som är veterinärer och som vill flytta eller expandera er praktik till Oxelösund, hör av er till mig eller direkt till en fastighetsägare för att diskutera förutsättningarna. I Oxelösund är det mesta möjligt!