Kombilotteriets säljmetoder skiljer sig

"Nu var det lätt att svara! Är det så bra köp lotterna själv, men jag är absolut inte intresserad tack och adjö" skriver insändarskribenten.

"Nu var det lätt att svara! Är det så bra köp lotterna själv, men jag är absolut inte intresserad tack och adjö" skriver insändarskribenten.

Foto: Fredrik Sandberg/TT

Insändare2024-09-27 21:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Sossarnas lotteri Kombilotteriet är, som alla andra, men säljmetoderna skiljer sig.

Jag blev uppringd för ett år sedan och garanterad vinst inom 3 veckor om jag köpte 3x3 lotter. Ja, det är väl möjligt sade jag, men troligen inte i nivå med vad jag betalt! Det var så många stora fina vinster. Trevlig, trovärdig och ytterst verbal säljare. Nej jag är inte intresserad sade jag, och han sade det är ditt livs erbjudande. Han var mycket påstridig. Jag tänkte, jag kan förlora pengarna för att få vetskap. Jag tog ett 3 månaders abonnemang och sade upp det vid periodens slut. Vann ingenting, men det var enligt förväntan. Minns inte beloppet, men tror det var 900 kronor jag förlorade.

Socialdemokraterna ska inte ägna sig att åt att lura oss gamlingar! För mig får dom gärna ha sina lotterier, men sälj dom till medlemmar, som vill stödja er. 

Jag har blivit uppringd ett par gånger sedan dess, för att jag var abonnent. Nu var det lätt att svara! Är det så bra köp lotterna själv, men jag är absolut inte intresserad tack och adjö!