Låt kvinnorna ta över världen

Till alla män. Nu är det hög tid att lyfta fram kvinnorna. Se hur det ser ut i världen, nu och historiskt, bara galna män som förstör tillvaron för sina medmänniskor, skriver "Jag är 3G, grining gammal gubbe".
Bilden: Hösten 2021. Finansminister Magdalena Andersson (S) talar med media och ger inget tydligt svar på om hon vill bli partiledare efter Stefan Löfven.

Till alla män. Nu är det hög tid att lyfta fram kvinnorna. Se hur det ser ut i världen, nu och historiskt, bara galna män som förstör tillvaron för sina medmänniskor, skriver "Jag är 3G, grining gammal gubbe". Bilden: Hösten 2021. Finansminister Magdalena Andersson (S) talar med media och ger inget tydligt svar på om hon vill bli partiledare efter Stefan Löfven.

Foto: Fredrik Sandberg/TT

Insändare2022-03-24 07:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Till alla män. Nu är det hög tid att lyfta fram kvinnorna. Se hur det ser ut i världen, nu och historiskt, bara galna män som förstör tillvaron för sina medmänniskor. Just nu har vi en galen ryss som sitter och pillar på kärnvapenknappen, redo att utplåna allt. Se till att kvinnorna får ta över världen, tänk er in i hur mycket bättre allt skulle bli. 

Vi män får ägna oss åt att framstå som goda manliga förebilder. Det blir en stor utmaning då det är män som skjuter och mördar i våra förorter, misshandlar kvinnor, ordnar stöldturnéer och bryter mot alla trafikregler, plus mycket annat elände.
Den kvinnliga omställningen måste gå före den gröna omställningen annars har vi snart ingen miljö att värna om. Insändaren innehåller viss generalisering.