Hansastaden och Stora torget – låt allt bli färdigt

"Till alla er som spyr negativa tankar om Hansastaden respektive Stora torget. Låt allt bli färdigt, sen kan ni återkomma med kommentarer" skriver insändarskribenten.

"Till alla er som spyr negativa tankar om Hansastaden respektive Stora torget. Låt allt bli färdigt, sen kan ni återkomma med kommentarer" skriver insändarskribenten.

Foto: Tommy Kägo

Insändare2024-08-14 07:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

I SN de senaste veckorna har ett antal insändare förklarat hur inkompetenta tjänstepersonerna respektive politikerna är i vår stad. Av innehållet i insändarna kan man utläsa, direkt och indirekt, att allt är skräp innan man säger att det är skräp. I huvudsak är insändarna negativa och det mesta andas förutfattade meningar.

Varför ha så bråttom? Vänta till allt är klart och miljön kring hunnit sätta sig. Då är det läge att börja uttala sig. Hansastaden tror jag kommer att visa ett nytt ansikte som bostadsområde. Den typen av utseende på byggnaderna tror jag inte finns någon annanstans i stan.
När det gäller torget blir det något helt annat. Jag utgår från att det blir ändamålsenligt och fint.

Det jag saknar i insändarna och som jag tycker är mer angeläget att anmärka på är alla parkerade bilar på torget. Det finns en trafikskylt som klart visar att det inte är tillåtet att köra in, såvida inte det handlar om torghandeln. Det finns många slöfockar som utan att bry sig kör in och parkerar kortare eller längre tid på torget. Att beivra otillåten parkering på torget ska vara prio 1.

Till alla er som spyr negativa tankar om Hansastaden respektive Stora torget. Låt allt bli färdigt, sen kan ni återkomma med kommentarer.