Obesvarade frågor om gettot, P-skivor och resecentrum

"Jag har vid ett flertal tillfällen efterlyst kommunalrådens åsikt om "gettot" kvarteret Brädgården" skriver insändarskribenten.

"Jag har vid ett flertal tillfällen efterlyst kommunalrådens åsikt om "gettot" kvarteret Brädgården" skriver insändarskribenten.

Foto: Linus Elsinen

Insändare2024-06-13 21:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Att politiker och deras tjänsteandar sällan eller aldrig besvarar allmänhetens oftast berättigade frågor är allom bekant. Man tycker dock att i dessa valtider borde man bemöda sig om sitt rykte.

I Nyköping kan man konstatera att vederbörande inte bryr sig ett dyft om sitt rykte hos väljarkåren. Jag har vid ett flertal tillfällen efterlyst kommunalrådens åsikt om "gettot" kvarteret Brädgården, men de ansvariga tiger som muren. Tigandet uppfattas naturligtvis av väljarna som en hyllning till katastrofen.

Här kommer en annan fråga i ett infekterat ärende nämligen införande av parkeringskort i kommunen. Moderaten vrider sig som en mask och skyller på sin kompanjon, som vi vet är en rabiat motståndare till P-skivor. Frågan är naturligtvis varför nästan alla tätorter i länet har råd med P-skivor, men inte Nyköping?

Till slut, när kommer det slutgiltiga beskedet om hur mycket Granströms skötebarn resecentrum kommer att kosta och kommer mobben tillåta att det någonsin öppnas. Den tillåter ju inte dagens resecentrum att hålla öppet.

 
 
 
 
 
 
Läs mer om