Ofta ett par dygn gamla nyheter

"Vi har valt att trycka tidningen tidigare på dygnet för att inte höja prenumerationspriset mer än nödvändigt" skriver SN:s chefredaktör Kristina Levin i en replik till signaturen Gnestabos insändare.
"Vi har valt att trycka tidningen tidigare på dygnet för att inte höja prenumerationspriset mer än nödvändigt" skriver SN:s chefredaktör Kristina Levin i en replik till signaturen Gnestabos insändare.

Insändare 8 augusti 2023 07:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Nu ger vi upp och kommer efter mer än 25 år att avsluta vår prenumeration på SN. Vår upplevelse är att bevakningen av Gnesta är minimal och ofta saknas Gnesta helt i tidningen.

När det gäller övriga nyheter så är de ofta ett par dygn gamla och blir därför ointressanta som just nyheter. Det känns tråkigt att lämna SN, men nu går det inte längre att tro på en positiv förändring när det gäller lokala nyheter som känns seriösa, granskande, modiga och aktuella.

Replik från Kristina Levin, chefredaktör på SN:

Jag beklagar verkligen ert beslut att lämna oss. Vi behöver förstås ha så många prenumeranter som möjligt för att kunna fortsätta med vårt viktiga uppdrag: att berätta om det som händer i Gnesta och granska makten. På redaktionen är det en och en halv reporter som dagligen bevakar Gnesta, på sommaren är det en reporter. De ska dagligen leverera minst två artiklar för just er. 

Kan jag locka er att ta en digital prenumeration? Fördelarna är flera: ni får nyheterna på en gång, ni får mer än det som finns i papperstidningen och det är billigare. Hör av er till mig så bjuder jag på en månads prova-på!

Och ja, det är gårdagens nyheter i papperstidningen. Ibland är de äldre än så. Vi har valt att trycka tidningen tidigare på dygnet för att inte höja prenumerationspriset mer än nödvändigt och därmed är det ofta så att de senaste nyheterna inte hinner med i papperstidningen. På sn.se eller i vår app finns de däremot omgående dygnet runt – och det ingår i er papperstidningsprenumeration också.

Har ni fler synpunkter eller frågor? Hör av er till mig så svarar jag!


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa