Orealistiska politiker har serverat valfläsk

Nu är valfläsket svalt och oxelösundaren som skrivit insändaren är inte nöjd med politikerna.
Nu är valfläsket svalt och oxelösundaren som skrivit insändaren är inte nöjd med politikerna.

Insändare 13 september 2022 21:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Jag är trött på politiker som bara svamlar om hur uselt det är idag och hur föränderligt bra det ska bli bara de får komma till makten. Rent skitsnack är vad det är!

Det är så många problem i dagens samhälle som är mycket svåra att lösa och många av dessa problem kommer från Göran Persson (S) och Fredrik Reinfeldts (M) regeringar som bedrev en brutal politik där fokus låg helt på vinster och besparingar. Nu får vi betala priset!

Exemplen är många på ouppnåeliga vallöften. Till exempel 10 000 fler poliser på några år, en ren omöjlighet eftersom lön och villkor är usla och utbildningsplatserna fylls inte idag.

Arbeta av vårdköer och nya garantier, samma här, usla löner och villkor och idag slutar fler än som utbildar sig inom vården.

Utvisa kriminella som avtjänat sina straff. Ja du Jimmy, var ska du utvisa dem? Länder som vägrar att ta emot statslösa före detta medborgare, ett gigantiskt problem. Vad gör vi med kriminella som avtjänat sina straff och är dömda till utvisning? Om 10 år kommer det att finnas massor av dem och de ska inte släppas ut på gatorna!

Kom igen politiker prata om verkligheten istället för ert valfläsk!


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa