Sluta köpa droger – stoppa mördargängen

Insändare 27 mars 2023 21:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Alla vet att mördargäng och narkotikadistributionen med dess försäljning är starkt sammankopplade med dess konkurrens om att sälja dessa varor. Alltså mördar gängen varandra.

Det jag vill påpeka är att om individer avstår att missbruka/använda (allt bruk av narkotiska varor är dekadens för ett samhälle) narkotiska varor. Ja, då upphör maffiaskjutningar. Ty, då finns det ingen marknad. Skjutandet upphör! 

Varför ska då vi medborgare tillika skattebetalare ha medlidande med missbrukare, som orsakar gängskjutningar, sjukvårdskostnader, polisutryckningar och extrema kostnader vad gäller rättsprocesser. Det är vi skattebetalare som får stå för kostnader vad gäller just missbrukarnas beroende av narkotiska varor. Det är dags att sätta fokus på missbrukare av narkotiska preparat vad gäller deras ansvarstagande vad gäller maffians dödsskjutningar. Det är dags att omvärdera individer som hjälplösa offer för dess missbruk.

Dessa individer har tagit ett val att nyttja narkotiska ämnen och är ansvariga för gängens/maffians dödsskjutningar. Med allt vad det innebär för oss skattebetalare. Det borde vara dags för oss skattebetalare att ställa högre krav på missbrukare än att ständigt ha medkänsla för dessa missbrukare. Exempelvis få en utbildning om hur deras missbruk orsakar dödsskjutningar och om hur vi skattebetalare drabbas av onödiga utgifter.


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa