Stoppa inhumana migrationsministrar!

Läser en intervju med migrationsministern (M) och ryser och fryser ända in i märgen, skriver Gun-Britt Karlsson Stigtomta  
På bilden migrationsminister Maria Malmer Stenergard (M).
Läser en intervju med migrationsministern (M) och ryser och fryser ända in i märgen, skriver Gun-Britt Karlsson Stigtomta På bilden migrationsminister Maria Malmer Stenergard (M).

Insändare 16 december 2022 07:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Läser en intervju med migrationsministern (M) och ryser och fryser ända in i märgen. Den andas misstro mot främlingar. Hon vill göra allt för att drastiskt minska invandringen. Och göra livet i Sverige osäkert och jäkligt för nya svenskar. Ingen får stanna permanent. Deras vandel ska fingranskas. Invandrare är i princip misstänkta för dålig moral. 

I samma Sverige i Nyköping samma dag möter jag vårdpersonal och busschaufförer och expediter och frisörer och ingenjörer och apotekare med utländsk bakgrund och utan dem skulle ju Sverige stanna! Men nu går de inte säkra! Jag tror inte vi som är födda här heller gör det. Enligt mitt DNA-test kommer jag från Finland och Estland och Mellaneuropa. Och min vandel är inte fläckfri. 

Denna misstro mot människor med så kallad utländsk bakgrund gör Sverige sämre för oss alla. Så här vill inte jag ha det. Jag vill leva i ett humant land.


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa