Svårt att förstå sjukvårdens telefonkultur

Som många har märkt så använder sjukvården i Region Sörmland och Nyköpings kommun okänt nummer när de ringer upp.  Svårt att förstå varför vi inte får veta vem som ringer. Skriver signaturen "Behöver vård".

Som många har märkt så använder sjukvården i Region Sörmland och Nyköpings kommun okänt nummer när de ringer upp. Svårt att förstå varför vi inte får veta vem som ringer. Skriver signaturen "Behöver vård".

Foto: Gorm Kallestad NTB scanpix / TT

Insändare2021-05-19 05:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Som många har märkt så använder sjukvården i Region Sörmland och Nyköpings kommun okänt nummer när de ringer upp.  Svårt att förstå varför vi inte får veta vem som ringer. För min del så är de flesta okända nummer från försäljare eller bedragare så nu svarar jag inte på sådana samtal. Att sjukvården beter sig på detta sätt är väl att man har för mycket dödtid så man kan fortsätta att ringa och slösa bort tid på detta sätt.

Typisk brist på förmåga att leda verksamheten inom sjukvården men inte förvånande. Förstår ni inte att ni kan spara mycket tid på att visa vem som ringer? Istället lägger ansvariga tid på att förklara och försköna vad ni sysslar med eller också låter ni bli att förklara varför ni beter er så här. Tyvärr så börjar lägre chefer att ta efter nuvarande ledningspersoner. Byt ut nuvarande ledning mot privata företagschefer som vet hur det ska fungera. Se till att något händer NU!