Tyvärr är Nyköping en död stad numera

Insändarskribenten gillar inte hur Nyköping har utvecklats. Arkivfoto

Insändarskribenten gillar inte hur Nyköping har utvecklats. Arkivfoto

Foto: Andreas Lindström

Insändare2023-02-28 21:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Den ena efter den andra som blir ny på arbetet jobbar på att bli populär och ändra gamla koncept!

Gator enkelriktas, stängs av och öppnas igen. Parker rivs och parker byggs upp. Rondeller är poppis men bilisterna klarar inte av att blinka ur rondellen så att trafiken flyter inte alls. Nya lägenheter byggs men folk måste erbjudas gratis månadshyror en tid för att flytta in. Bra äldreboenden skapas men ledningen förstör trivseln genom val av turer och personal!

Gamla bilder visar att vissa vägar aldrig har funnits men när man påpekar den ökade trafiken påstår kommunen att det alltid har funnits väg där.

Nu påstår Peter Ekedahl att några barn inte klarar av att ha skolavslutning på vallarna! Alla de andra barnen då? Alla de kompetenta lärare som förbereder de barnen som har svårigheter sågar Peter Ekedal gladeligt?

Inte mycket till torghandel heller och sittgruppen på stadsbron används aldrig på dagtid och den ena affären efter den andra stängs och så har vi en informationsskylt med välkommen till Nyköping! (Informationstavlan om Nyköping stad med gatunamn med mera vid infarten är nu ersatt av reklam).

Att handla allt på internet fungerar ju inte när man ser alla oseriösa företag på varningslistor. Tyvärr är Nyköping en död stad numera!