Vi lämnar över en välskött kommun

"Nu förbereder vi socialdemokrater på att gå i opposition och bli en nagel i ögat på det kommande styret", skriver Catharina Fredriksson (S).
"Nu förbereder vi socialdemokrater på att gå i opposition och bli en nagel i ögat på det kommande styret", skriver Catharina Fredriksson (S).

Insändare 25 september 2022 21:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Invånarna i Oxelösund har varit tydliga, man vill se ett annat styre av Oxelösund den kommande mandatperioden. Ett M, KD och L styre med stöd av Sverigedemokraterna. Nu förbereder vi socialdemokrater på att gå i opposition och bli en nagel i ögat på det kommande styret.

Vad det kommer att innebära för invånarna i Oxelösund återstår att se. Utförsäljningar och privatiseringar står förmodligen ganska högt upp på listan.

Vi Socialdemokrater är stolta över att kunna lämna över en välskött kommun där vi har en ekonomi som redovisat plusresultat de senaste tio åren. Vi har sparat 100 miljoner i kassan för tuffare ekonomiska år.

Vi har vänt befolkningstappet och har nu en inflyttning till kommunen. Vi har byggt nya bostäder och berett mark för företagsetableringar. Vi har asfalterat större delen av alla gator och vägar. Vi har rustat våra badplatser och parker. Vi bygger en aktivitetspark för våra barn och unga. Vi har byggt en ny skola och ett nytt äldreboende och vi bygger en ny förskola i Peterslund.

Kort sagt! Vi har krattat manegen rätt bra för det nya styret och vi kan bara hoppas att dom kommer att förvalta det bra.


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa