Parkerar folk som idioter i Nyköping?

Krönika2016-02-09 05:00
Det här är en krönika. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Södermanlands Nyheters insändarsida är som en levande organism. Den andas och närs av känslor och engagemang och det är tack vare Er. Sedan den 1 februari har jag haft äran att ansvara för insändarsidan i tidningen och på sajten och nu vill jag säga "Hej". Samtidigt vill jag uppmana fler att dela med sig av sina åsikter.

Det kan handla om allt ifrån mjölkbönder och priset för en liter mellanmjölk till hur vännerna uppdaterar sina statusar på Facebook.

Parkerar folk som idioter i Nyköping? Behövs det fler cykelbanor i Trosa? Är det bråkigt på skolorna i Vagnhärad? Hur ser du på Oxelösunds uteliv? Fungerar kollektivtrafiken i Gnesta? Jag och SN:s läsare vill veta.

Gör som den pensionerade läraren Christel som tycker att eleverna behöver sol i klassrummet: Skriv en insändare.

På SN:s insändarsida får Christel chansen att vända sig till skolpersonal och elever och berätta om hennes erfarenheter i klassrummet. "De (eleverna) blev både piggare och mer närvarande på lektionerna, även om några ibland drömde sig bort genom att titta ut genom fönstren", skriver Christel i dagens SN.

Vad vill du tycka till om? Dela med dig av din åsikt i SN. Mejla till debattred@sn.se eller skriv direkt på www. sn. se/skriv

Läs mer om