– Tidigare gillade jag egentligen inte vin så mycket, det kom efter att jag började jobba här. Kombinationen av mat och dryck kan verkligen lyfta en hel måltid, säger hon.
Restaurangen får nu återigen diplom av vinföreningen Munskänkarna som testar krogar över hela landet. Det är fjärde året i rad för Umgås.
– Det är lite speciellt med Umgås. Man kanske inte förväntar sig att en kvarterskrog ska kunna prestera på den höga nivån som de gör, säger Rolf Stahre, medlem i Munskänkarnas Nyköpingsavdelning.
Många av besökarna är bekanta för Fredrika Widén Brännlund och hennes kollegor. Framförallt under lunchen.
– Då känner vi nog igen 85 procent av gästerna, nästan så att man har koll på vilket klockslag de kommer till och med.
Munskänkarnas bedömning görs utifrån sex olika kriterier. Det handlar bland annat om utbud, prissättning och personalens vinkunskap. I Nyköpings tilldelas även Blommenhof diplomet, något som de "prenumererat" på i minst tio år.
– Vi gillar verkligen det kontinuerliga förbättringsarbetet på båda restaurangerna, säger Rolf Stahre.
I fjol fick fyra lokala restauranger pris.
– Visst önskar jag att fler ville satsa på det här, säger Rolf Stahre.
Samtidigt märker Fredrika Widén Brännlund ett stigande intresse för vin bland gästerna.
– Definitivt, det är ganska stor skillnad jämfört med hur det var för några år sedan. Folk frågar mer och går på våra rekommendationer, det är kul, säger hon.