Vi tv-sänder Nyköpings digitala nyårsrevy

På grund av coronapandemin blir årets upplaga av Nyköpings Lokalrevy istället en digital föreställning. Under nyårsaftons kväll kan du njuta av "Säkert!!! En revy som håller av ståndet" här på SN.se.

Under nyårsafton kan du se årets upplaga av Nyköpings Lokalrevy på SN.se.

Under nyårsafton kan du se årets upplaga av Nyköpings Lokalrevy på SN.se.

Foto: Nyköpings Lokalrevy

Kultur och Nöje2020-12-30 16:35

Under nyårsafton skulle Nyköpings Lokalrevy genomfört sin årliga föreställning. Ensemblen blev dock tidigt klara över att årets revy skulle bli något helt annat än tidigare.

– Redan i september insåg vi att någon vanlig föreställning skulle det inte bli tal om. Vi planerade först för 50 personer, sedan åtta, följt av 300 för att sedan landa på noll åskådare allt eftersom nya restriktioner tillkom. Det har lett till mycket arbete med ständig omplanering, säger producenten Lars Borg.

Istället kommer årets revy, "Säkert!!! En revy som håller av ståndet" livesändas på Nyköpings Lokalrevys Facebooksida samt här på SN.se med start 19.00 under nyårskvällen.

– Vi kom fram till att det skulle gå att genomföra, men det har tagit väldigt lång tid. Dock var vi fast beslutna att ta det i mål. Från början var det planerat för en stororkester och en större ensemble, men det fick vi dra ner på, säger Borg och fortsätter:

– Det blir ett livesänt studioprogram där vi visar upp årets sketcher som är förinspelade samt några musikaliska tillbakablickar från de två senaste åren. Programmet kommer pågå ett par timmar där vi hoppas att så många om möjligt vill hålla oss sällskap.

Sändningen startar 19.00 och du behöver vara prenumerant på SN.se för att kunna titta via hemsidan. Information om hur du blir det hittar du här.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!