...Men vi tar det från början.
För att komma till restaurangen får vi först gå vi genom entrén till Biostaden. De två etablissemangen delar lokaler, och när vi blir visade till ett av de många borden av vår trevliga servitris känns det som att det makear sense, som kidsen säger. Pinchos har en sorts neddimmat cirkustema på sin inredning som passar bra in i biografatmosfären.
För dem som inte har koll på Pinchos: här styrs nästan alla led i upplevelsen av restaurangens app, som gästerna får använda för att ta del av menyn, beställa och betala.
En annan grej för dem som inte har koll på Pinchos: här är rätterna små.
Pyttesmå!
Idag är mellanrättsformatet trendigt på de flesta krogar, men på Pinchos tar man konceptet till en ny nivå. Till och med besticken presenteras i miniformat.
För att stilla hungern (och maximera upplevelsen) väljer Krogpatrullen att släppa på alla bromsar och försöka beställa från menyns alla skikt.
Crispy chicken (55:-) är två saftiga och krispiga bitar kyckling med mild aioli. Beets & goat cheese (39:-) är kalla och oinspirerade bitar rödbetor med en nästan oätlig, korvliknande sträng av ost vid sidan av. Lika tråkiga är crispy cauliflower (39:-) och chicken popcorn (45:-) med sina auror av halvfabrikat. Men svamprisotton (45:-) och oxfilé- och tryffelpastan (65:-) sticker ut som vällagade husmansrätter med fin al dente-textur och en fräsch vitvinssmak.
Minst av allt gillar vi laxtartaren med misomajonnäs och friterade risnudlar (59:-), en läbbig gegga med fiskig smak som minst av kvällens alla rätter ser ut som på bilden i menyn, i total avsaknad av grönska och chili.
Bättre är en krispig tostada (45:-) med fräsch pico de gaillo och den lika fräscha burratan (55:-) som förutom viss brist på sälta helt klart serveras habilt. Gott att skölja ned med en alkoholfri cucumber cooler (69:-), en av Pinchos många roliga drinkalternativ.
Även skagenvåfflan (55:-) förvånar oss med sin härliga texturella lek mellan krämigt och frasigt. Dessutom har den presenterats fint med gräslök och inlagd rödlök – tillsammans med loaded fries (45:-) kanske den mest aptitliga serveringen ikväll.
Men hur var det med de 3D-printade, alternativa "kött"-varianterna?
Faktum är att ch**sy burger (59:-) med sin krämiga ostfyllning är mycket godare än Pinchos "vanliga" original burger (55:-).
Men bäst under hela kvällen är Pinchos steak sandwich (75:-) med 3D-"kött".
Både textur och smak påminner faktiskt om en bättre ryggbiff, och med sin syrliga chimichurri och krispiga lök hamnar den här anrättningen högst upp på listan över allt vi testat.
Avslutar gör vi med en s'mores bowl (45:-), som på ren svenska varken är mer eller mindre än en kula vaniljglass med noisettesås, marshmallows och kexsmulor.
Och ja, det är gott.
Men likt nästan alla rätter på Pinchos så frågar man sig vem det egentligen är restaurangen existerar för? Är det för vuxna på AW som vill ta något gott att dricka med lite sköna tilltugg? I så fall är Pinchos inte ett dumt alternativ.
Eller finns restaurangen för helgfirande barnfamiljer som vill äta någonting roligt och okomplicerat innan biofilmen? Då funkar konceptet också bra.
Men för en någorlunda gastronomiskt intresserad person med siktet inställt på en vällagad middag finns bättre alternativ i Nyköping.