Annonssamarbete med Landeryds GK

Upplev destinationen med det lilla extra

Städning, veckohandling och förskolehämtningar. Behöver du sätta guldkant på vardagen? På Landeryd Golfklubb satsar man på att hitta rätt medel för just detta, och botemedlet ser ut att stavas golf.

  Björn Sturehed, klubbdirektör på Landeryd Golfklubb.

Björn Sturehed, klubbdirektör på Landeryd Golfklubb.

Foto: NTM Media, Content Studio

Native2023-08-01 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

När du står och blickar ut över en grönskande golfbana och gör dig redo för nästa viktiga slag går det inte att fundera över vardagsbekymmer.   

— Vi jobbar efter frasen ”Kom för golfen, stanna för livsstilen”. Vi är en klubb med två anläggningar och tre artonhålsbanor som passar utmärkt för såväl unga som äldre, för den som spelar tre rundor per år och för den som spelar hundra, menar Björn Sturehed som är klubbdirektör på Landeryd Golfklubb.

undefined
Landeryd är kända för sin kvalitet på goldbanorna, något som värderas högt av besökarna.

Han fortsätter: 

— Vi erbjuder möjligheten att komma bort från stressen och i stället komma hit under vardagen när anläggningen inte är lika fullbelagd som det gärna är under helgerna. Vill du kunna njuta av din golfrunda i lugn och ro samtidigt som du upplever omgivningarna och destinationen i sig är en vardagsvistelse perfekt. 

Som en av Sveriges största golfanläggningar är Landeryds kända för idrotten, men de kan erbjuda så mycket mer än bara golf. Med bland annat padelbanor, aktivitetsrum, promenadstråk, äventyrsgolf och erkänt fina kök finns det något för alla – oavsett om du är golfintresserad eller inte. 

undefined
Landeryd erbjuder mer än bara golf och besökarna kan även njuta av bland annat god mat, promenadstråk, padel och äventyrsgolf.

— Här kan du bo och aktivera dig med så mycket mer än bara golf, även om golfen är kärnan i vår verksamhet. Vi kan erbjuda en helhetsupplevelse med hög servicenivå och bra kvalitet som överträffar våra besökares förväntningar, berättar Björn.  

”For the greater golf” är det utvecklingsprogram som Landeryds arbetar efter, allt för att vara en positiv kraft för såväl golfen som samhället. I detta ingår bland annat att värna om hållbarhet, jämställdhet och inkludering, men även att satsa på golfen som idrott. Detta har lett till att de idag har Sveriges största juniorklubb. 

— Vi har skapat en träningskultur där de som har intresset för golfen får en möjlighet att bli så duktiga som de bara kan, vilket i sin tur gjort att vi de senaste åren figurerat på pallplatserna i tävlingar. I sommar arrangerar vi även tävlingar som PGA Championship Landeryd Masters och Indoor Golf Group Challenge med 156 spelare från hela världen, berättar Björn. 

undefined
Vesterby Links, en av Landeryds tre artonhålsbanor.

Med stora tävlingar kommer även uppmärksamhet och stort engagemang från såväl företag som privatpersoner. Detta gynnar i sin tur hela regionen.

— Det är många som kommer för att besöka oss och för med sig att de bor på regionens hotell, äter på restauranger och ser sig omkring. Detta genererar en positiv skjuts för vårt näringsliv, säger Björn. 

undefined
På Landeryds finns det fantastiska träningsmöjligheter, bland annat på rangen.

Tävlingar, juniorverksamheten, målsättningar och satsningar gör sammantaget att Landeryds tagit en hög ställning i golfsverige. 

— Vi har alltid haft en tydlig målriktning om vart vi ska och för vem vi finns till för, där alla medarbetare är med på resan och har samma målbild. Sedan har vi gjort vissa vägval utifrån att vara en attraktiv golfklubb i betraktarens ögon som sedan lett till framgång. Idag kan vi därför erbjuda ett prisvärt medlemskap som gynnar våra medlemmar, förklarar Björn och fortsätter: 

— Vi jobbar varje dag för att kunna ge såväl våra medlemmar som våra gäster en så fantastisk upplevelse som möjligt. Vi gör inte detta för vår egen skull, vi gör det för dem. 

 Gästerna säger:

Vad var det bästa med upplevelsen på Landeryd? 
"Totalupplevelse, superb service och bemötande, god mat, fin anläggning, klurig bana. Suveränt helt enkelt!" 
"Golfen såklart! Maten på Vesterby är av mycket god klass och åt den bästa efterrätten på länge." 
"Hela anläggningen vad bland det bästa jag varit på. Väldigt bra finnich och ett helhetsintryck som var väldigt positivt." 

Vill du veta mer?

Landeryd Golfklubb erbjuder tre artonhålsbanor av olika karaktär och goda träningsförutsättningar på bland annat rangen och i simulatorn. Utöver detta kan besökarna även ta del av en golfshop, restauranger, padelbanor och mycket mer. 

Kontakta Landeryds Golfklubb på telefonnummer 013 – 36 22 00 eller läs mer på landeryds.se

Karta: Landeryds Golfklubb
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på SN.