Annonssamarbete med NA Svensson Woody Bygghandel

”Ett fönsters funktion är så mycket mer än att bara släppa in ljus”

Att ha rätt fönster på huset har sina fördelar – det är en investering som både kan minska din energikostnad och öka värdet på ditt hus.

 Att köpa och installera nya fönster är inte helt lätt och det är många saker som är viktiga att ha i åtanke.

Att köpa och installera nya fönster är inte helt lätt och det är många saker som är viktiga att ha i åtanke.

Foto: Content Studio, NTM Media

Native2023-08-24 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

Det är många aspekter att ta hänsyn till när det gäller installation av fönster. Med rätt fönster för just ditt ändamål har du möjlighet att bland annat sänka värmen inomhus med hjälp av fönster med solskydd, dämpa oljud med fönster som har ljudreducerande glas eller varför inte investera i självrengörande fönster för att slippa tvätta dem för hand? Med andra ord är möjligheterna många när det kommer till val och ändamål för dina fönster. Det kan därför vara bra att redan i planeringsstadiet vända sig till någon som vet precis hur du ska göra. 

—  Vi kan guida och vägleda till att göra rätt val och ge råd som leder till ett bra slutresultat. Fundera noggrant över vad ni vill få ut av era fönster. Är ni osäkra på hur ni ska tänka så kan vi bolla idéer och lägga en planering tillsammans. Ett fönsters funktion är så mycket mer än att bara släppa in ljus, säger Joakim Klangeryd på NA Svensson Woody Bygghandel i Nyköping. 

undefined
Joakim Klangeryd, NA Svensson Woody Bygghandel

En av många som vänt sig till Joakim och hans kollegor är Mattias Frisk och hans familj. Hösten 2022 tog de över ett lantställe som funnits i Mattias släkt sedan 1946. I våras valde de att bygga ytterligare ett hus på tomten, ett isolerat sådant, för att även kunna bo där under årets kallare månader. Det nya huset består av sovrum, badrum, kombinerat allrum och ett trinettkök. Men ett nytt hus kräver även nya fönster – och där kom NA Svensson Woody Bygghandel in i bilden. 

— Vi har haft kontakt med dem tidigare så det kändes bra att vända sig till dem igen. En byggnadskonsult har hjälpt oss att rita huset och vi hade en ganska tydlig bild av vad det var för typ av fönster vi önskade, berättar Mattias och fortsätter: 

— Eftersom man inte köper fönster särskilt ofta så vet man kanske inte riktigt vad man behöver tänka på, men säljaren i butiken ställde frågor, gav råd och fick oss att fundera över vad det var vi ville ha. Det var jättebra! Det gjorde bland annat att vi insåg att inbyggda myggnät vore ett perfekt tillägg till våra fönster. 

undefined
Mattias Frisk vände sig till NA Svensson Woody Bygghandel när det var dags för nya fönster.

Leveransen av fönstren gick snabbt och i väntan på installation kunde de mellanlanda på NA Svensson Woody Bygghandels logistikcenter i Vagnhärad, ytterligare något som uppskattades av Mattias. 

— När vi sen väl kunde hämta våra fönster passade vi på att även investera i en dörr. De vi har varit i kontakt med på NA Woody har varit otroligt tillmötesgående, kvicka i sin återkoppling och hjälpsamma. Därför skulle vi absolut rekommendera andra att också vända sig till dem. 

Som en komplett bygghandel med allt ifrån färg och virke till skruvar och verktyg kan NA Svensson Woody Bygghandel tillgodose både hantverkare och konsumenter med ett helhetskoncept för byggnadsprocessen. 

— Vi hjälper dig att få bygget att snurra, från planering till färdigt resultat, avslutar Joakim. 

Psst! Under tiden 4 september 2023 – 1 oktober 2023 har NA Svensson Woody Bygghandel fönsterkampanj med upp emot 35 % rabatt. 

Att tänka på

  • När du tar mått på ditt fönster är det karmyttermåttet som gäller, alltså den yttre gränsen på fönsterkarmen. Ange även alltid dina mått i bredd x höjd när du ska beställa.
  • Om du har vanliga, gamla tvåglasfönster står fönster för mer än en tredjedel av husets värmeförluster. Att byta fönster kan därför vara en bra investering både för plånbok och miljö.
  • Glöm inte bort att tänka på vilken ventilation som finns i huset. När man sätter in nya, täta fönster kan det ibland behövas kompletteras med spaltventiler så att det inte uppkommer kondens på insidan av fönsterna.
  • Aluminiumfönster är underhållsfria i relation till träfönster som behöver målas om. 
undefined
För Mattias blev det även en dörr från bygghandeln.
Vill du veta mer?

Kontakta NA Svensson Woody Bygghandel i Nyköping på 

🏠 Arnöleden 1, 611 29 Nyköping

☎️ 0155- 26 21 00

✉️ info@nasvensson.se eller gå in på nasvensson.se

Eller klicka här för att läsa mer om hur du lyckas med ditt fönsterbyte!

Karta: NA Svensson Woody Bygghandel
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på SN.