Annonssamarbete med Nybergs Ur & Optik

Somriga presenter - här är tips på gåvor att ge

Studenterna gör sig redo för sin stora dag och inbjudningarna till årets studentmottagningar börjar trilla in. Nu är det hög tid att se över vilka gåvor som kan tänkas passa just din kära student. ”Här finns tidlösa gåvor att ge”, säger Matilda Neumann, som driver butiken Nybergs Ur & Optik.

Foto: NTM Media/Content Studio

Native2024-05-17 08:15
Detta är ett annonssamarbete.

Nybergs Ur & Optik har sedan 1873 varit en vedertagen butik i centrala Nyköping. Verksamheten har förts vidare inom samma släkt i 110 år. 

undefined

 Det var först för 40 år sedan när Mats Andersson tog över som en ny familj fick äran att ha hand om butiken. Idag är det Mats tillsammans med dottern Matilda Neumann, som driver verksamheten. 

undefined

Här har Nyköpingsborna handlat sina glasögon och klockor i vetskap om att köpen gjorts i samklang med personalens höga kompetens och individen i fokus. 

undefined

– Vi tar oss tid att hjälpa våra kunder i varje steg av köpprocessen, vare sig det gäller klockor eller optik. Det mest värdefulla vi kan ge våra kunder är personlig service och hög kvalitet, säger Matilda Neumann.

undefined

Nu när det vankas studenttider är det många som funderar på vilka gåvor de ska ge. Klockor och smycken är alternativ som både är klassiska och tidlösa. 

undefined

– Klockor och smycken är hållbara gåvor som kan vara livet ut, vilket gör dem till symboler för bestående minnen och viktiga livshändelser.

undefined

Klockor kan symbolisera tidens gång och början på ett nytt kapitel i livet, vilket är passande vid studenten. Hos Nybergs Ur & Optik finns ett sortiment som representerar olika smaker, prisklasser och intressen.

undefined

– För den sportige har vi till exempel klockor av märket Garmin som är populära för sina omfattande aktivitetsfunktioner. 

Förutom Garmin har de ett sortiment bestående av mer modeinriktade märken som exempelvis Gant, Victorinox, Michael Kors, Bering och Fossil. Och så har de klassiska märken som Certina, Seiko och Casio. Nytt i butiken är smyckesmärket Ti Sento.

undefined

– Det är smycken av väldigt bra kvalitet med guldplätering. Tanken är att de ska hålla livet ut. Hos oss kan man vara säker på att de håller. Dessutom har vi skadeförsäkring också, så om olyckan framme finns en trygghet. 

undefined

Klockdelen av verksamheten är en del av Klockmaster-kedjan. Sedan butikens start har de haft en urmakare på plats, och idag är inget undantag. Madeleine Engsborn har sedan några månader tillbaka tagit över som urmakare och gör reparationer på både klockor, armbandsur, bordsur och väggur. 

undefined

– Ett tips är att ge ett ärvt smycke som kan repareras och förnyas hos oss. Det är en omtänksam och användbar gåva i hållbarhetens tecken.  

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på SN.