Annonssamarbete med Landeryds GK

Här får du skräddarsydd vardagslyx: ”Vill överträffa våra kunders förväntan”

”Kom för golfen – stanna för livsstilen” är mottot som genomsyrar Landeryds Golfklubbs verksamhet. I sommar kan du ta del av prisvärda paket som är specialanpassade efter dina behov och önskemål. ”Här får du lördagskänsla mitt i veckan”, säger Björn Sturehed, Klubbdirektör.

Marcus Carlgren, Verksamhetsansvarig på Vesterby och Björn Sturehed, Klubbdirektör.

Marcus Carlgren, Verksamhetsansvarig på Vesterby och Björn Sturehed, Klubbdirektör.

Foto: NTM Media/Content Studio

Native2024-05-31 15:12
Detta är ett annonssamarbete.

En klubb, två anläggningar och tre banor. Alla komponenter drivs i egen regi och anläggningarna Landeryd och Vesterby i Linköping håller samman en stark klubb där golfupplevelsen är lika viktig som det övriga utbudet.

– Totalupplevelsen ska vara toppklass. Från att du kommer hit till att du åker härifrån. Vi har höga ambitioner i allt vi gör och vill överträffa våra kunders förväntan. Vi kan lova att leverera en bra upplevelse, både på och utanför banorna, säger Björn Sturehed, klubbdirektör.

På Landeryd går det att få samma utbud och höga service oavsett vilken dag i veckan det är. Det enda som skiljer sig är att priserna är lägre söndagar-onsdagar.

– Vi vill ge fler möjligheten att uppleva vår anläggning, även på vardagar. Här får du lördagskänsla mitt i veckan. Vi har olika prisvärda golfpaket i sommar som vi skräddarsyr utifrån våra gästers behov och önskemål. På så sätt kan du kombinera paketen precis som du själv vill, säger Björn.

undefined
På Landeryd går det att få samma utbud och höga service oavsett vilken dag i veckan det är.

Det är tydligt att golfen är kärnan i verksamheten. Landeryds GK är den enda klubben i Sverige som står som värd för en tävling på European Challenge Tour. Dessutom arrangerar de den största tävlingen i den nordiska ligan.

– På Vesterby har vi vår linksbana, där arrangeras Challengetouren v.34. PGA Mästerskapen Landeryd Masters, som är Nordens största, hålls veckan efter midsommar. Vi har tre 18-hålsbanor på våra två anläggningar, de har en hög standard och sköts på samma sätt, men har olika karaktärer, säger Marcus Carlgren, Verksamhetsansvarig på Vesterby.

– För den som är genuint intresserad av träning har vi investerat i en stor anläggning på ranchen i Landeryd. Där satsar vi fullt ut med nya bollar, mattor och den senaste tekniken. Du kan anlita någon av våra tränare, komma hit, fokusera på vad du vill träna på och sen spela, säger Björn.

Läs mer om de olika golfpaketen här

undefined
Landeryds GK har tre 18-hålsbanor med olika karaktärer.

Bortsett från huvudfokuset på golf erbjuder klubben mer än så. Här finns hotell, restauranger, aktivitetsrum, relaxavdelning och mycket mer som passar en bred målgrupp.

– Vi har en komplett anläggning nu när vi driver restaurangen i Landeryd (Landeryd Kök & Bar) i egen regi. Våra restauranger särskiljer sig något från varandra, men har samma koncept, vilket är modern svensk husmanskost på lunchen och det lilla extra på kvällen, säger Björn.

– Vi har rum för alla individer. Det finns rum i modernt stuk, i herrgårdsmiljö och lägenheter med mer gemensamma ytor. Vi har även shuffleboard, skyttesimulatorer, utomhuspool, bastu och även konferensmöjligheter, säger Marcus.

Enligt Björn är det inget snack om saken – han avslutar med en retorisk fråga som har ett givet svar.

– Finns det någon anledning att inte komma hit?

undefined
På Vesterbys anläggning kan du övernatta i en herrgårdsmiljö.
Landeryds GK

Restaurang Landeryd

Telefon: 013-36 22 15. 

Mejl: restaurang.landeryd@landeryd.se 

Shop

Telefon: 013-36 22 00. 

Mejl: shop@landeryd.se

Kansli

Telefon: 013-36 22 10. Telefontid vardagar kl 10-12, övrig tid kansli@landeryd.se

Restaurang Vesterby

Telefon: 013-36 22 55. 

Mejl: restaurang.vesterby@landeryd.se

Konferens & Hotell

Telefon: 013-36 22 50. 

Mejl: reception.vesterby@landeryd.se

Karta: Landeryds Golfklubb - Bogestad
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på SN.