Annonssamarbete med Let´s Paint Måleri & DesignPrisbelönta satsningen kommer till Nyköping

Prisbelönta satsningen kommer till Nyköping

Med kunskap, driv och jämställdhet har Natalie och Jimmy Kjellander hittat receptet för hur du lyckas som målare. ”Vi har redan förändrat branschen i Norrköping, nu är vi redo att göra samma sak i Nyköping”, säger Natalie.

Let´s Paint Måleri & Design är målerifirman som sedan 2018 satsat på att leverera klassiska typer av målerijobb med fokus på kvalitet, arbetsmiljö och jämställdhet i Norrköping med omnejd. 2020 vann de utmärkelsen Årets unga företagare för att sedan två år senare kamma hem priset för Årets stora måleriföretag i Sverige. Nu lanserar de sitt nya franchisekoncept i Nyköping. 

— Att driva sin egen målerifirma ska vara smidigt, roligt och tryggt. Sedan ett år tillbaka har vi arbetat tillsammans med konsulter för att skapa förutsättningarna för ett så bra franchiskoncept som möjligt. Nu kan vi bland annat erbjuda en handbok som innehåller allt ifrån hur man driver ett företag till hur du hanterar en missnöjd kund, berättar Natalie Kjellander, vd på Let´s Paint. 

undefined
Natalie Kjellander, vd på Let´s Paint måleri & Design

Det var visionen om att skapa en rikstäckande kedja av lokala och ägarledda måleriföretag som tillsammans kan förbättra hantverksbranschen som Natalie och Jimmy påbörjade arbetet med sitt franchisekoncept. 

Upplägget passar utmärkt för dig som har ett driv och en vilja att skapa något från grunden och som bryr sig om människor. För dig som tänkt tanken om att starta eget men som inte kommit i gång än.

Natalie Kjellander

– Vi kan svara på frågor som ”i vilken ände börjar jag?”, ”vart hittar jag mina kunder?” och ”vilka regler har jag att förhålla mig till?”. Den som startar sitt Let´s Paint ska även ha ambitionen att vilja växa och ha en organisation på minst 10 målare efter några år, förklarar Natalie och fortsätter: 

— Men vi vänder oss även till dig som redan driver ett måleriföretag men som kanske har fastnat i samma hjulspår och vill få hjälp att växa, hitta nya kunder och utöka sina uppdrag. 

undefined
Jämställdhet, arbetsmiljö och god kvalitet är viktiga parametrar på Let´s Paint.
undefined
"Allt fler vill arbeta för ett företag som faktiskt står för någonting mer än att bara gå med vinst och det kan vi erbjuda", säger Natalie.
undefined
"Att driva sin egen målerifirma ska vara smidigt, roligt och tryggt", säger Natalie.

Att vara en del av Let´s Paint som franchisetagare innebär att du får stöttning genom hela resan – från marknadsföring, förhandling av priser hos leverantörer och hjälp hos banken till att hitta kunder. Du går själv in med en startavgift som avser bland annat hemsida, logga och utbildning, sedan utgår en löpande franchiseavgift på omsättningen. 

— Vi har provat arbetssättet själva, gjort misstagen och lärt oss av dem. Det är därför vi idag har ett koncept som klarar allt och som är starka inom branschen. Det som dessutom gör oss unika är vårt stora fokus på jämställdhet och arbetsmiljö för såväl våra målare som för våra kunder. Många kan kännas sig oroliga över att ta in hantverkare i sitt hem, men hos oss är en trygg kundupplevelse det viktigaste vi kan erbjuda, menar Natalie. 

De målare som redan idag arbetar på Let´s Paint brinner för hantverket, vill lämna en ordentlig slutfinish och är stolta över att vara en del av varumärket. 

undefined
Natalie och Jimmy Kjellander grundade Let´s Paint 2018.

— Vi pratar alltid i vi-form, vi gör detta tillsammans. Det genomsyrar hela organisationen. De är en del av något som är utformat efter vad du som målare vill ha och som fungerar för medarbetare, arbetsledare och ägare. Allt fler vill arbeta för ett företag som faktiskt står för någonting mer än att bara gå med vinst och det kan vi erbjuda, säger Natalie. 

Hon fortsätter: 

— Vi har redan förändrat branschen i Norrköping, nu är vi redo att göra samma sak i Nyköping.

Vill du veta mer eller ansöka om att bli en del av Let´s Paint? Klicka här! 

Så gör du!

  • Gör en intresseanmälan på hemsidan 
  • Du blir kontaktad av Let´s Paint och går vidare till en telefonintervju 
  • Om båda parter känner att de vill gå vidare gör Let´s Paint ett besök hos dig för att presentera upplägg, delar av handboken och vad du kan förvänta dig.
  • Sedan gör ni tillsammans två till tre möten där ni går igenom avtal, planerna framöver och så vidare. 
  • Planen för utbildning och uppstartsfas bestäms. 
  • Ni skriver avtal och Let´s Paint lämnar över logga, bildbank, handbok och allt du kan tänkas behöva. 
  • Ni firar att du nu är en del av Let´s Paint! 

Kontaktuppgifter

Natalie Kjellander 

Telefon: 0730683843 

E-post: natalie@lets-paint.se