Bakom ladan där gårdsbutiken ryms vid Molstabergs säteri står en liten mintgrön husvagn. Där inne står Patrick Dallard och Aia Jüdes och langar fram crêpes i en rasande takt.
– Jag tror det är det hemliga receptet som gör dem så goda. De är dessutom både gluten- och laktosfria, säger Patrick Dallard medan han med en hand spatlar ut crêpesmet på den varma hällen och med den andra tar tag i en beställning som hänger i en klädnypa i en lina framför honom.
Ett par minuter senare kommer Aia ut med två citron- och honungscrêpes och en bananchokladcrêpe till Kristina, Gustav och Emelie Dahlin.
– Vi har varit här många gånger, det är så mysigt. Och i dag fyndade jag äggkoppar på loppiset, det var någon som sålde en samling, säger Kristina nöjt.
Ur en megafontratt på husvagnens tak spelas Sérgio Mendez sambalåt Mais que nada och ljudet blandas med fräsandet av färska lammkorvar som grillas runt hörnet.
Det är Johan Lundgren som står och grillar. Köttet kommer från hans egna lamm.
– Vi startade upp det här 2007, jag och Elisabeth Aschan, med lantbruk där vi säljer kött direkt till konsument. Nu på sommaren har vi crépesvagnen och vi har också bakluckeloppisar på lördagarna. 2 augusti är den sista, säger han.
Katarina och Bjarna Tutturen, som bor en bit bort, har kommit för att sälja på bakluckeloppiset.
– Affärerna går ganska bra! För en stund sedan sålda vi min mosters scenkläder, hon var artist mellan 50- och 80-talet. Det gäller ju att man hittar rätt köpare till rätt pryl, säger Katarina Tutturen.