– Vi kommer vara mellan fem till sju personer i personalen, säger Amir Esmaili.
Han var 18 år när han och pappan bestämde sig för ställa den svartvita foodtrucken, som säkerligen många Nyköpingsbor känner igen från torget. Det var precis innan pandemin bröt ut.
Amir har gått i gymnasium i Stockholm men har sina föräldrar i Nyköping. Pappan är dessutom kock.
– Det är därför vi valde att ställa foodtrucken i Nyköping, istället för Stockholm, säger han.
Amir är stolt över sina burgare men ser att försäljningen vid torget har låg potential den här sommaren. När Nils Oscar hörde av sig för ett samarbete bestämde de sig snabbt för att flytta köket till uteserveringen utanför ölhaket.
– Vi letade nya platser i centrum, eftersom vi hade problem med torget. De ringde en dag och frågade om vi ville vara med. Vi pratade ungefär i två timmar och nu håller vi på med förberedelserna.
Amir Esmaili tror att ölföretaget valde dem för att personalen redan testat att äta deras burgare, och därför redan vet vad de får. Flytten innebär dessutom att företaget valt att expandera. En sushivagn ska också ställas upp bredvid köttvagnen.
– Vi håller på att bygga upp området nu med nya möbler, plantor och flaggor. Det blir dessutom en helt ny vagn för sushin.
Det regninga vädret har satt lite käppar i hjulet men förhoppningen är att allt ska vara uppbyggt och klart inom ett par veckor.