Det doftar härligt av afrikanska och asiatiska kryddor. Ett stort bord, fullt av spännande mat och bakverk, står uppdukat i cafeterian på Ortvägen 31.
Fler och fler glada gäster anländer under kvällens förinvigning, redo att mumsa på allt gott Adni Sudi lagat och bakat. Hon kommer från Somalia, och många recept är hämtade därifrån. Men även andra kryddor och smaker vankas i hennes utbud.
– På måndag öppnar jag på riktigt. Det ska bli så roligt!, säger Adni Sudi, som utöver fika och bakverk även planerar att sälja take away-mat.
Men hon ska inte jobba här ensam. Hennes man, Abdinasser Shariff, finns också med i affärsplanen.
– Jag bakar och bestämmer, och han får servera, snacka och städa, säger hon, och ler glatt mot maken.
Han ser inte missnöjd ut.
– Hon gör jättegod mat och bakar så bra. Det här ska bli kul, säger han och ger sin fru en varm blick tillbaka.
Det har funnits café även förut i lokalen, där Adni Sudi har praktiserat. Nu har lokalen renoverats, och finns under samma tak som Afro-Asia Handelscentrum som var Nyköpings första företag att startas med mikrolån. Det drivs av Ismail Omar, som har hjälpt Adni Sudi att öppna eget.