Det är Neuroförbundet som åker landet runt med en Brainbus. Syftet är att lära ut mer om olika neurologiska sjukdomar som ALS, parkinson och MS.
Enligt förbundet behövs 300 fler neurologer i landet, för att drabbade ska få diagnos och hjälp tidigare.
Det är något som Veronica Soldan, från Katrineholm, ser fram emot.
– Egentligen ska vi få träffa neurolog en gång i halvåret. Nu får jag vara glad om det blir vartannat år.
Hon fick sin MS-diagnos för snart 20 år sedan, tre månader efter att hon fött sitt andra barn. Tidvis har hon varit helt bunden till rullstol, men med idog träning behövs den nu bara vid speciella tillfällen.
– Men det värsta är tröttheten. Andra brukar säga "ja, jag är också trött", men det här är en helt annan slags trötthet. Jag kanske är vaken tre timmar per dygn då, säger Veronica Soldan.
Det som påverkar hennes tillstånd mest positivt är den utlandsvård hon får vartannat år. Under fyra veckor i Spanien tränas både kropp och hjärna. Hon slipper vardagssysslor som mat och städning och kan fokusera på den egna hälsan.
– Effekten sitter i ett helt halvår efteråt, säger hon.
En av besökarna på utställningen är Gunnar Westman. Han arbetar med äldre och ville passa på att lära sig ännu lite mer.
Dottern Petra Hedin och barnbarnet Liam Hedin, 6 år, följde med in i bussen och hittade både information och spännande övningar att prova.
Att förflytta en liten kula genom att koncentrera sig på målet, men samtidigt vara avslappnad, var en baggis för Liam Hedin.
Mamma Petra Hedin tyckte att det var intressant att lyssna på de korta filmerna där olika personer berättar om sina sjukdomar.
– Fördomarna säger att det mest är äldre som drabbas av neurologiska sjukdomar. Men det är det ju inte, konstaterar hon.