Konfronterade omkörare – slogs i huvudet

En 59-årig man konfronterade den bilist som körde om honom på E4 strax före avfarten till Påljungshage. Då fick han ett slag i huvudet som svar. – Det är en lite märklig historia, säger Johan Bodin, förundersökningsledare hos polisen.

Nyköping2014-07-23 23:18

Händelsen utspelade sig på måndagen. Exakt tidpunkt framgår inte i anmälan. Den 59-årige mannen ska ha färdats på E4 och just varit på väg att köra om en lastbil när en annan bil tränger sig emellan.

– Målsägande körde på omkörningsfilen strax innan Påljungshage i Nyköping då kommer en annan bil och tränger sig mellan hans bil och lastbilen i den andra filen. Mannen åker då efter bilen som åkt emellan dem och fick på något sätt stopp på den, säger Johan Bodin, förundersökningsledare hos polisen som berättar att den 59-årige mannen då ska ha frågat den andre föraren: "Vad håller du på med?"

– Det slutar med att han som körde mellan målsägandes bil och lastbilen slog målsägande i huvudet sedan åkte han därifrån.

Den 59-årige mannen ska ha fått några skrapmärken i pannan och bulor i huvudet. Polisen har inlett en förundersökning. Brottet rubriceras som misshandel.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om