– Det där är Gresa-Bengt, säger Daniel Malmsten om det enorma vildsvinshuvudet bredvid hans matstånd, som serverar viltkebab.
– Han har varit med i 15 år, så han har nog sett fler städer än jag, säger Daniel Malmsten.
Hur påverkar svinpesten er?
– Självklart har det påverkat försäljningen lite. Men de som har koll vet att det inte är någon fara.
Francois-Xavier Mauraisin är med och arrangerar festivalen, som har öppet mellan klockan 11–19 varje dag fram till och med lördag.
– Nu är vi tillbaka Nyköping. Det är den sista staden vi besöker i Sverige. Vi har varit i Luleå, Ystad och överallt där emellan. I Uppsala hade vi 90 000 besökare, säger han.
Oumar Ka är spansk med senegalesiskt ursprung. Han bjuder på västafrikanska rätter, som Yassa.
– Det är första gången vi är i Nyköping. Vi har även nafe, kyckling i jordnötssås med okra.
Isaac Fosty är en fransk sjuksköterskestudent. När SN pratar med honom står han i kö för att äta libanesisk mat.
– Jag har aldrig varit i Libanon och jag vet ingenting om Libanon, så jag tänkte att det skulle vara intressant att prova mat därifrån.
Joy Muron från Uganda står med sin vän Angelie från Venezuela. De båda pluggar på SFI i Nyköping.
– Jag äter arepas! Det finns inte så många venezuelanska restauranger i Sverige, så man får passa på, säger Angeli.
Även Inga Åman smaskar på en arepa.
– Det är kyckling i majsbröd. De var väldigt trevliga och talade väl för sin vara, säger hon.
SN var även där och sände live, vilket går att se i efterhand på sn.se.