Nyköpingskock gick till pizza-SM

Tony Gerasovski från Nyköping har gått ill pizza-SM med sin Bison-pizza. – Jag tror att juryn gillade vår ide om närodlat, säger Tony.

NYKÖPING2010-03-23 20:24

De fyra finalisterna valdes ut efter inskickade recept och provsmakning. Och med sitt egna recept, som bygger på bisonpuckelfile, samt en capricciosa på pizzeria Fazana som föll en utsänd domare i smaken, tog sig Tony Gerasovski till SM-final. I finalen, som äger rum den 20 april på GastroNord på Stockholmsmässan i Älvsjö, ställs han bland annat mot den regerande mästaren från Kalmar.
– Det kan bli tufft, men jag är säker på vårt recept och är glad över att vara en av de fyra bästa i Sverige, säger Tony.

Läs mer i papperstidningen 24 mars: De här ingredienserna finns i bison-pizzan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om