De nuvarande ägarna Jennie och Frederik Andersson har ägt restaurangen i snart tre år men har andra planer på gång.
– Vi ska flytta och är nöjda med det som har varit men vill nu gå vidare, säger Jennie Andersson.
Under sommaren har restaurangen öppet under kvällstid onsdag- lördag. Det finns i nuläget några spekulanter och ägarna hoppas att restaurangen kommer vara såld efter sommaren.
– Vi hoppas att den blir såld så fort som möjligt men vi kommer köra på tills vi har hittat en ny köpare och det kommer även bli en process som kommer ta tid efter att vi har hittat en köpare, säger Jennie Andersson.
I år blev restaurangen även utsedd till en av Sveriges bästa restauranger under utmärkelsen "White Guide". Sammanlagt utsågs 600 restauranger i hela Sverige.
– Det är grymt! Vi har slitit hårt och vi gör allting själva så det är väldigt kul, säger Jennie Andersson.
Jennie kan inte minnas något som har fallit restaurangbesökarna i smaken bättre än något annat.
– Vi byter menyer hela tiden så det är svårt att säga, säger hon.
När det varit riktigt stora sällskap har de tagit hjälp av ytterligare en kock och servitris berättar Jennie.
– När vi har haft omkring 80 personer i restaurangen har vi tagit hjälp.
Jennie tror att restaurangens goda rykte har grundats i Frederiks erfarenhet och kunskap.
– Han är verkligen duktig och har jobbat över hela världen, säger Jennie Andersson.