Bröd och bakverk har flyttat ut och nu hänger det ett samurajsvärd på väggen. Här har flera konditorier avlöst varandra under de senaste åren. Farmors glutenfria bageri slog igen för gott i slutet av augusti och sedan dess har lokalen stått tom, precis som flera andra av lokalerna i Stenkullas lilla centrum.
Tills nu. Det är brunt papper för skyltfönstren och Stenkulla sushis logga pryder redan rutan.
Chinbat Sanjaa har ägnat en hel del tid åt att göra om bageriet och kaféet till en restaurang och den som varit här på kafétiden känner knappast igen sig längre.
– Vi kommer att lämna vår nuvarande lokal. Den här är betydligt större och vi får plats med många fler sittplatser, säger han.
Den nuvarande lokalen, där han precis har skurit upp lax i tunna skivor, är verkligen i minsta laget. Här, vägg i vägg, finns plats för ett bord som gästerna kan sitta och äta vid.
De flesta kunderna har hämtat sin mat och ätit någon annanstans.
– Vi siktar på att flytta över hit snart, men jag vet inte exakt när än. Vi måste få slutbesked på bygglovet först, säger Chinbat Sanjaa.
Menyerna ligger dock redan på borden i matsalsdelen och den nya disken är på plats.
– Den lilla lokalen lämnar vi tillbaka, men jag vet inte om det kommer någon annan verksamhet dit i stället, Chinbat Sanjaa.